Site-ul SIPHD.RO utilizează cookie-uri.
Puteți consulta politica de confidențialitate.
Continuând navigarea pe site vă declarați acordul dumneavoastră.

De acord
Log in Autentificare   Sign up Înregistrare
SINDICATUL
ÎNVĂŢĂMÂNT
PREUNIVERSITAR
JUDEŢUL HUNEDOARA
S.I.P. Hunedoara Aveţi nevoie de Adobe Flash Player.
Ştiri foarte importante .:. Organizarea și desfășurarea selecției pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducere, îndrumare și control .:.
Sindicatul eşti tu!     Un sindicat este puternic şi eficient atât cât membrii săi îl fac.     Fiecare din noi face sindicatul să fie ceea ce este!


TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA RUBRICII DE TURISM DIN CADRUL PAGINII WWW.SIPHD.RO


Condiții generale pentru utilizarea rubricii de Turism

Acestă rubrică (numită în continuare ,,rubrica'') este operată de SIP TOUR, cu sediul în Deva, Str.Gheorghe Barițiu, Nr.2, Corp B, Mansardă.

S.C. SIP TOUR S.R.L. a creat rubrica Turism pentru informarea clienților, utilizarea acestei rubrici de către dumneavoastră este condiționată de respectarea condițiilor generale de acces și de utilizare detaliate mai jos (,,Condiții generale''), precum și de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesați rubrica Turism, când o parcurgeți și o utilizați, dumneavoastră acceptați implicit și necondiționat Condițiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înțelegeri pe care ați putea s-o aveți cu SIP TOUR.

Proprietate intelectuală

Toate materialele din rubrica Turism reprezintă proprietatea intelectuală a SIP TOUR. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepția cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuși, este posibilă tipărirea de pagini complete din rubrica Turism sau copierea fișierelor, pentru uz personal.

Drepturi de marcă

Numele SIP TOUR, logo-ul SIP TOUR sunt mărci înregistrate de către S.C. SIP TOUR S.R.L.

Alte mărci sunt de asemenea menționate în categoria Turism.

Acestea sunt folosite de SIP TOUR, fie cu autorizația titularului, fie că simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de SIP TOUR.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținut în prealabil autorizație de la SIP TOUR sau de la titularii respectivi constituie INFRACȚIUNE ce se pedepsește conform legilor în vigoare.

Acuratețea informației

Informațiile din categoria Turism sunt destinate clienților SIP TOUR din România și este posibil să nu fie valabile și pentru alte țări. SIP TOUR va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informațiile din categoria Turism sunt corecte și în conformitate cu datele la zi. Totuși, SIP TOUR își rezervă dreptul de a schimba specificațiile produselor în orice moment.

Informațiile din categoria Turism au fost incluse cu bună credință, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazați pe ele pentru nici un anumit scop, și nu se dă nici o interpretare sau garanție în ceea ce privește exactitatea sau întregimea acestora. SIP TOUR exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea și utilizarea rubricii Turism.

Protejarea informației

SIP TOUR respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează rubrica Turism. Această clauză stipulează ce informații poate colecta SIP TOUR și cum vor fi acestea folosite.

Informație nepersonală și neidentificabilă colectată automat

În unele cazuri putem colecta automat astfel de informații. Exemple despre astfel de informații includ tipul de browser utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la rubrica Turism.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: turism@siphd.ro sau telefonează-ne la numărul de telefon: 0254 211 642 sau scrie-ne pe adresa Str. Gheorghe Barițiu, Nr.2, Corp B, Mansardă, Deva.

Legislație și jurisdicție - drept aplicabil

Prezențele Condiții Generale, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiții Generale sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea rubricii Turism se supun dreptului intern roman. Limba Condițiilor Generale și a rubricii Turism este limba romană. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Informații privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. SIP TOUR S.R.L., cu sediul în Deva, Str.Gheorghe Barițiu, Nr.2, Corp B, Mansardă, cu agenția proprie în Deva reprezentată prin Prodan Cosmin Adrian - Director Agenție are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: promovarea de servicii și produse adresate direct clienților persoane fizice și promovării ofertelor prin mijloace de marketing direct.

Sunteți obligat(a) să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării solicitării Dumneavoastră. Refuzul dvs. determină imposibilitatea concretizării serviciului solicitat.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: Administrația și Serviciul Marketing al SIP TOUR SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată Serviciul Marketing, Str.Gheorghe Barițiu, Nr.2, Corp B, Mansardă, Deva, tel. 0254 211 642, e-mail turism@siphd.ro.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Nota

(*) orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Vă rugăm să vă conformați legislației privind regimul de călătorie în străinătate al MINORILOR.

Mai multe informații pe: www.politiadefrontiera.ro

Prima pagină| Ştiri| Revista presei| Presa despre noi| Buletin informativ / Informări| Puncte de vedere| Documente MEN, ISJ, CCD...| Despre noi| Informaţii utile| Legislaţie| Consultaţii juridice| Procese| Turism| C.A.R.| Contact| Legături utile| Dialog social şi advocacy| Forumul S.I.P. Hunedoara| Membri de sindicat| Concurs de fotografii| Galerie Foto| Căutare articole| Zile libere| Flux de ştiri RSS| English Summary| Webmaster| Harta site-ului| Cookie
© 2002-2015 S.I.P. Hunedoara. Toate drepturile rezervate.
Rezoluţia recomandată: 1024x768.
Au fost 4154277 vizite, începând din 14.10.2011.


SIP Hunedoara